<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2631256523795219&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ambitieuze doelen stellen voor jouw bedrijf? 

Creëer een verkoopplan met een stevige basis!

 •  
Ja, ik wil meedoen

Heb je wel eens het gevoel dat je jouw verkoop niet gemanaged krijgt? 

Wij wel ... 
Heel wat jaren geleden zijn onze ogen open gegaan. Je komt  van je eigen business waar je dagelijks in de zaak staat en je tevreden bent met het jaarlijks wat beter te doen dan het jaar voordien. Dan kom je terecht in een geoliede machine en hadden we geen idee hoe het anders kon. Wij dachten niet de capaciteiten en al zeker niet de strategie te kunnen meesteren om een doordacht verkoopplan te kunnen creëren... En toch ... We delen onze kennis graag met jou! 

Herkenbaar? 


Je struggelt vaak met het stellen van ambitieuze, maar haalbare doelen


Je wil naar het volgende level op persoonlijk en zakelijk vlak, maar je voelt dat je er niet toe komt. 


Je kijkt jaloers toe als je ziet hoe anderen duidelijk weten waar ze naartoe gaan met hun verkoop en waar ze hun omzet vandaan gaan halen

Jazeker ... JIJ kan dit helemaal inrichten! 

puurondernemen_portretten-web-22-1
Ja, ik wil meedoen

Waarom deze opleiding? 

 • Je brengt heel de verkoop van je bedrijf (of je afdeling) in kaart, je kent duidelijk je omzet, en je weet waar die omzet concreet vandaan komt

 • Je leert hoe je een verkoopplan creëert voor 12 maanden. Zo weet je precies welke omzet je gaat behalen, rekening houden met hoog- en laagconjunctuur. En je weet hoeveel leads je nodig hebt om jouw plan te doen slagen.  

 • Na het doorlopen van de volledige opleiding, weet je perfect waar je jouw leads gaat halen om je omzet te realiseren. Je weet welke kanalen je moet inzetten, je weet waar je je marketing op moet richten en je hebt kennis over jouw afsluitratio. Kortom je gaat niet langer improviseren, wel strategisch ondernemen! 

Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat targets geen targets blijven, maar wel realiteit worden. Een jaar na de opleiding ben ik nog steeds actief bezig met het excel-document. Het brengt me rust en zekerheid! Robin Cuypers
Een verkoopplan biedt mezelf en ons bedrijf zekerheid. De opleiding is een stevige basis om er een groeiend topjaar van te maken, en zeker te weten dat de groei zal lukken. Charlotte Fleerackers
Nu besef ik het belang van 100% bezig te zijn met je bedrijf en weet ik hoe ik dit kan doen: het begint allemaal bij waardevolle en voldoende leads. Natascha Kersbergen

Een opleiding met praktische handvaten

3 modules vol met strategieën en implementatietechnieken

Dit is de kern van de cursus.
Via een online leerplatform begeleiden we jou aan de hand van video's tot het maken van jouw verkoopplan voor de volgende 12 maanden & het leadplan dat we daaraan koppelen. 
Deze video's blijven onbeperkt voor je beschikbaar.

 • Je gaat in module 1  aan de slag met de analyse van de huidige cijfers van jouw bedrijf. Welke omzet heb je de voorbije jaren behaald? Waar kwam deze omzet vandaan? Hoeveel klanten heb je geserviced om deze omzet te behalen? Hoeveel projecten had je hiervoor nodig?  
 • Je leert in module 2  jouw verkoopplan te maken. Je gaat de omzet voor de volgende 12 maanden voorkaderen. Je weet precies welke omzet je maandelijks gaat behalen en je leert rekening houden met hoog- en laagconjunctuur. Ook gaan we samen bekijken welke omzet je nodig hebt van bestaande klanten en welke van nieuwe klanten en we zoeken uit wat de afsluitratio voor beide groepen is. 
 • In module 3  gaan we dieper in op jouw leadplan. Hoeveel afspraken en de bijhorende leads heb je nodig om jouw voorgekaderde omzet te bereiken? Welke kanalen kan je inzetten om deze leads te gaan verzamelen? Welke marketingacties moet ik hierop gaan afstemmen en hoe kan je dit alles gaan bereiken? 

Deze modules zijn zeer praktisch opgevat. Je zal dus geen ellenlange theoretische monologen voorgeschoteld krijgen. 
Wel geven we je allerhande voorbeelden vanuit de praktijk en zetten we jou -aan de hand van oefeningen en reflecties - in de actie om de inzichten te vertalen naar jouw leven, jouw business en jouw persoonlijkheid. 


Uitgebreide excel die je helemaal op maat van jouw bedrijf maakt

Dit waardevol document hebben we helemaal voorbereid zodat je enkel nog de juiste cijfers voor jouw bedrijf dient in te vullen. Van zodra je deze invoert, worden de berekeningen en de koppelingen vanzelf gemaakt en zie je onmiddellijk wat je te doen staat. Van zodra er iets in jouw bedrijf verandert (afsluitratio, gerealiseerde omzet ...) kan je eenvoudigweg een aanpassing doen en zie je in de moment waar je voor staat. 

 

Waardevol werkboek met oefeningen

Het werkboek staat vol met waardevolle oefeningen om jouw verkoop- en leadplan en jouw KPI's in kaart te brengen. 

 • De oefeningen kan je in je eigen tempo doen, het zijn in totaal xx oefeningen.
 • Je kan de oefeningen eenvoudigweg in het werkboek vervolledigen. Wel raden we aan er een notitieboek bij te nemen waarin je de meest waardevolle inzichten voor jezelf noteert. 


Een persoonlijke 1-op-1 coaching

Nadat je alle modules hebt doorlopen en de bijhorende oefeningen hebt vervolledigd, gaan we 1-op-1 aan de slag. 
Tijdens deze coaching gaan we je verder persoonlijk begeleiden in het creëren van jouw verkoop- en leadplan, 
gaan we dieper in op de struikelblokken die jij ervaart bij je verkoop en maken we samen een actieplan om jouw omzet effectief te gaan behalen. 

 

De opleiding, inclusief 3 modules, de excel op maat van jouw bedrijf, een waardevol werkboek en een persoonlijke 1-op-1 coaching heeft een waarde van € 890. 

1-4
IK DOE MEE

Na deze opleiding heb je duidelijke doelen gesteld
en heb je een heel concreet verkoopplan. 
Hoe krachtig zou het zijn de strategie te beheersen
om deze doelen inspirerend te kunnen communiceren? 
Ontdek het hier!

Aan het einde van de opleiding heb je dit bereikt

1

Je hebt inzicht en duidelijkheid in de chaos van je eigen cijfers gecreëerd

2

Je hebt een gebruiksklaar verkoopplan voor de volgende 12 maanden

3

Je kan onmiddellijk aan de slag met het verzamelen van leads

If you talk in a language they understand, you talk to their head. If you talk in their language, you talk to their heart! (1)

Voor wie is de opleiding?

 • Durf je wel eens improviseren wanneer er achter jouw omzet gevraagd wordt?
 • Heb je geen duidelijk verkoopplan voor de komende 12 maanden? 
 • Weet je niet heel concreet hoeveel afspraken en hoeveel leads je nodig hebt om jouw omzet te behalen? 
 • Wil je een duidelijk en ambitieus, maar realistisch doel voor de volgende 12 maanden uitwerken? 
 • Wil je de verkoop in jouw bedrijf optimaliseren en duidelijk in kaart brengen? 

Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!
Of je nu zaakvoerder of medewerker, 20 of 65 bent, iedereen is welkom.

Ja, ik wil meedoen
puurondernemen_portretten-web-31-3

Over Bart en Joke 

Wij hebben de afgelopen twee en half jaar meer dan 500 personen (voornamelijk ondernemers) begeleid naar sterker ondernemerschap, stabiliteit en meer persoonlijk geluk

Specifiek met dit model hebben we reeds heel wat bedrijven - van kleine KMO tot grote spelers op de markt - begeleid naar ambitieuze, maar realistische omzetten, met een strategisch verkoopplan als fundament. 

Dat doen we via korte opleidingen en jaartrajecten in groep. Ook begeleiden we ondernemers 1-op-1 en maken we bedrijven sterker door het voltallige team te coachen. En last but not least hebben we onze online opleidingen op de PURE university.

Heb je nog vragen, aarzel je nog of de opleiding wel iets voor jou is? 
Of ben je op zoek naar iets heel anders, plan dan snel een brainstorm met ons in!

PS: Deze bieden we jou volledig gratis aan!